„AZ ÉRTÉKESÍTŐK VALÓS PROBLÉMÁIRA NYÚJT MEGOLDÁST”

“Amikor Andrással megegyeztünk egy csoportos tréningről az értékesítőinknek, kaptam tőle egy könyvet, amit azonban csak a tréning után olvastam el. Megdöbbentett, hiszen mintha a mi tréningünk nyomán írta volna a könyvet. Szinte szóról szóra visszaköszönt az értékesítőink összes félelme is. Vagyis az értékesítésben történő bizalomépítés nehézségei általánosak, András pedig megtalálta ezeket a nehézségeket, sőt saját tapasztalatai alapján a válaszokat is ezekre. A tréning élvezetes, lényegre törő, és biztos vagyok benne, hogy értékesítők tömegeinek valós problémáira nyújt megoldást.”

Szautner Csaba
MAPEI Kft. – Termékfelelősi és partnerszolgáltatási osztályvezető

 

 

"NEM TUCAT-TRÉNER"

“Aki gyerekkora óta képzi magát és egész élete a kérdezés, a kommunikáció körül forog, annak valóban van mondanivalója és nem tucat-tréner.”

Varga András
NELSON Flottalízing Kft. – autópark-értékesítő

 

„MÁR A TRÉNING MÁSNAPJÁN ÉREZTEM, HOGY VALAMI BEINDULT...”

„Kedves András! Pár napja a cégemnél tartottál egy fantasztikus tréninget, amivel az életem adtad vissza. Már másnapra kiolvastam a könyved, azóta negyedszer olvasom, s jegyzetelem. Amit eddig kaptam az szavakkal nem elmondható. Másnapról ugyanis mindent úgy csináltam, ahogyan tanácsoltad. Ami történt: bizalmat szavaztak nekem az ügyfelek, megnyíltak, a férjemmel a kommunikációm nagyban javult, már beszélgetünk, s nem csak annyit, hogy jó reggelt- jó estét - mit főztél. Érzem, valami beindult, s ezt csak NEKED köszönhetem, visszaadtad az életem, az önbecsülésem, rámutattál, hogy nem baj, ha kislány vagyok, és nem baj, ha kíváncsi, sőt őszinte. Ezt már rég elfelejtettem, hisz Nekem komoly sikeres felnőttnek kell lennem.

Szóval köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, s milliószor köszönöm.”

Szabó Zsuzsanna
jelzálog hitel specialista

 

"OLYAN BIZALMAT ÉPÍTETTEM KI, AMIT KORÁBBAN NEM SIKERÜLT"

“A mai napon a te kérdezéstechnikai javaslataiddal sikerült életbiztosítást kötnöm. Olyan kérdéseket tettem fel, és olyan bizalmat építettem ki, amit korábban nem sikerült!”

Flórek Zsolt
Aegon Biztosító Zrt. – értékesítő

 

"EDDIG MEGFELELŐEN FIGYELTEM-E A VELEM SZEMBEN ÜLŐRE?"

„Hatalmas élmény egy olyan emberrel beszélgetni, aki képes arra, hogy pusztán az érdeklődésével elérje azt, amit egyedül talán nem merünk megtenni: gondolkozni magunkon, a sorsunkon, a miértjeinken…

Feltesz néhány kérdést, amivel újabb kérdéseket indít el bennem. Elgondolkodtat azon, hogy eddig megfelelően figyeltem-e a velem szemben ülőre, rezonáltam-e a jeleire, elég bátor voltam-e, hogy megismerjem?

Mindezt egyszerű, őszinte kérdések segítségével teszi. A beszélgetés alanyaként és tapasztalt kérdezőként is élményhez juttat egy beszélgetés Vele!

Ezt tudja a Sikeres kérdezéstechnika szerzője mindenki másnál jobban, akit az elmúlt 13 – biztosítási szakmában eltöltött – évemben megismertem.”

Albert Attila
Aegon Magyarország Zrt.
projektvezető

 

“A FIGYELEM ÉS A MEGÉRTÉS NAGYON BECSES ÁRUCIKK”

"Kedves András! 

Szeretném, ha a véleményemet megosztanád másokkal is, akik még nem döntötték el, hogy részt akarnak e venni a képzéseden. 

Szeretnék annyit segíteni nekik, amennyit Te segítettél nekem és a csapatomnak. A képzésedről a HR vezetőmtől értesültem, és mondhatom, hogy nem bántam meg, hogy a cég értékesítési csapatával együtt részt vettünk rajta.

Őszinte meggyőződésem, hogy a mai rohanó világban a figyelem és a megértés olyan, nagyon becses árucikkek, amiből nagyon keveset kapnak az emberek. Ez a kettő elengedhetetlen ahhoz, kialakuljon a hitelesség, majd a BIZALOM, ami az értékesítés alapja!

András arra tanít meg, hogyan tudod nyitva tartani az érzékeidet, hogyan tudsz figyelni másokra úgy, hogy meg is értsd őket. Apró dolognak tűnik, e két képesség kifejlesztése, de a gyakorlatoknál látni fogod, hogy egyáltalán nem egyszerű! Aki ezt tudja, mindent tudni fog! Olyan ajtók fognak megnyílni előtted, amik eddig feltörhetetlennek bizonyultak.Életed egyik leg-meghatározóbb döntése előtt állsz, ne habozz, ha eddig kételkedtél!

Ha komolyan fejlődni akarsz, nem fogsz csalódni! Sok sikert!"

Tóth Csaba
MAPEI Kft. – Kereskedelmi osztály, Értékesítési osztályvezető

 

“HA JÓL KÉRDEZÜNK, MINDEN AJTÓ MEGNYÍLIK ELŐTTÜNK”

„A mai világban a sikerhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikációs technika alkalmazása.

András a legjobb tréner ahhoz, hogy eltanuljuk tőle az érvényesüléshez szükséges trükköket, profibbá váljunk és kommunikációnk finomhangolásával a legkönnyebben tudjuk megnyitni a velünk szemben ülőt.

Legyen szó üzleti tárgyalásról, előadásról, kapcsolatépítésről, értékesítésről, hatékony vezetői és munkatársi kommunikációról, egy számunkra fontos ember megismeréséről, vagy bármilyen élethelyzetről: ha jól kérdezünk, minden ajtó megnyílik előttünk!

Tanulni pedig legtöbbet egy profitól lehet. Nem kérdés hát, hogy mindenkinek ott a helye András tréningjein!”

Bogár Beatrix
OVB Magyarország
területi igazgató

 

Vissza az oldal tetejére!